PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van je PowerSlim voedingscoach.

PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten.  Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden. Daarnaast word je gestimuleerd om meer te bewegen om je lichaam in goede conditie en shape te houden.

PowerSlim betekent intensieve begeleiding door je voedingscoach met grote betrokkenheid en goed advies én de lekkerste producten met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit. 

Iedere week heb je een consult bij je PowerSlim coach waarmee je simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PowerSlim programma doorloopt. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PowerSlim producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.

Na het programma laat jouw coach je natuurlijk niet zomaar los. Je coach blijft je nog een jaar lang begeleiden zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf vast te houden. Om jou ook na dat jaar extra handvatten te bieden is PowerSlim Balance ontwikkeld. Deze producten vormen een vervolg op het gPowerSlim programma, maar zijn ook ontwikkeld voor iedereen die een bewust voedingspatroon met goede eetgewoontes wil aannemen.

Door PowerSlim kijk jij weer vol trots in de spiegel. Je ziet een mooi resultaat dat je zélf behaalt hebt door je eetgewoonten te veranderen. En dat is de beste basis voor een blijvend gezond gewicht.