Mijn naam is Nandy Hofland, en ik woon en werk in Leiden. Sinds zomer 2018 ben ik voedingscoach voor PowerSlim. Ik heb zelf ondervonden wat PowerSlim voor je kan betekenen. Begin 2018 ben ik met het PowerSlim programma 16 kg afgevallen en heb mezelf een nieuwe leefwijze aangeleerd, zowel wat voeding als wat beweging betreft en ik voel me er heel goed bij!

De gedachte achter de PowerSlim formule spreekt mij enorm aan. Ik denk dat heel veel mensen gebaat zijn bij een koolhydraat-arm en eiwitrijk dieet, en dat de balans daartussen voor iedereen uniek is, en dus per persoon afgestemd moet worden. Daarom is ook de langdurige begeleiding door een persoonlijke coach in het PowerSlim programma heel belangrijk en van absoluut toegevoegde waarde.

Afvallen met PowerSlim werkt ook door grote keuze uit vele producten als aanvulling op je  groenten, vlees en vis en omdat je het goed kan inpassen in je dagelijkse maaltijden, zowel met je gezin of partner, of bij uit eten gaan, lunch op werk en feestdagen. 

Door mijn eigen positieve ervaring met PowerSlim en het plezier dat ik heb om met mensen om te gaan en uit te vinden wat hen beweegt, heb ik de stap genomen om voedingscoach voor PowerSlim te worden en ook anderen te helpen om weer trots en zelfverzekerd voor de spiegel te staan!

En ook ik heb af en toe nog moeilijke momenten, zit soms minder goed in mijn vel waardoor het lastiger wordt om de verleidingen te weerstaan. Maar de basis die ik door PowerSlim heb meegekregen geeft houvast! Mijn doel is dan ook om vanuit mijn eigen ervaring anderen realistisch te coachen.

Voor meer informatie over het PowerSlim programma kan je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt het contactformulier invullen, mij bellen of whatsappen of een e-mail sturen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!